به گزارش مشرق، در حالی که مقامات بلندپایه ایران همچون رئیس‌جمهور، رئیس قوه قضائیه، دبیر شورای عالی امنیت ملی و فرمانده انتظامی کشور، با وجود تهدیدات جدی در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند، نتانیاهو پس از یک غیبت تقریباً ۶ روزه، با ۶ انگشت مقابل دوربین حاضر شده و سخنرانی کرده است.

از حضور میدانی مقامات ایرانی تا نتانیاهوی شش‌انگشتی

اولین راهپیمایی روز قدس در دوران زعامت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای در سراسر ایران برگزار شد.

مقامات بلندپایه همچون رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضائیه یا علی لاریجانی در سمت دبیر شورای عالی امنیت ملی از یک سو و از سوی دیگر، وزیر امورخارجه کشورمان نیز، دوشادوش مردم در خیابان‌های پایتخت حاضر شدند و در راهپیمایی روز قدس شرکت کردند.

از حضور میدانی مقامات ایرانی تا نتانیاهوی شش‌انگشتی

این موضوع تبدیل به سوژه کاربران شبکه‌های اجتماعی شده و به آن پرداخته‌اند. عمده این واکنش‌ها نیز بیشتر متوجه شجاعت مقامات ایرانی شده است؛ چرا که با وجود تهدیدات جدی از سوی رژیم اسرائیل و آمریکا، در میدان حضور یافته‌اند.

یکی از نکات این حضور شجاعانه مسئولان در راهپیمایی، قدم‌زدن مسعود پزشکیان بدون تشریفات بود که صمیمانه با مردم گفت‌وگو می‌کرد و به مسیرش ادامه می‌داد.

یکی دیگر که بسیار مورد توجه قرار گرفت، صحنه‌ای بود که خبرنگار صداوسیما با محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه کشور در حال مصاحبه بود و در همان لحظه، یک صدای انفجار به گوش رسید؛ اما اژه‌ای بدون کم‌ترین اضطراب به سخنانش ادامه داد.

همزمان با این واکنش‌ها به حضور چشمگیر مقامات ایرانی در سایه تهدید به ترور، توجه بسیاری از کاربران ایرانی و خارجی در شبکه اجتماعی ایکس، به ویدئو سخنرانی بنیامین نتانیاهو در شب گذشته نیز جلب شده است.

درباره این سخنرانی، آنچه که فعالان رسانه‌ای را متوجه خود کرده، این است که در بعضی از صحنه‌ها، نتانیاهو به‌جای ۵ انگشت، ۶ انگشت دارد! و به همین دلیل کاربران بر این باورند که این ویدئو توسط هوش مصنوعی ساخته شده است.

از حضور میدانی مقامات ایرانی تا نتانیاهوی شش‌انگشتی

یک کاربر خارجی نوشته است: «آیا همه از هوش مصنوعی بی‌بی که امشب یه ما دادند، لذت می‌برند؟».کاربر دیگر هم به‌طور کنایه‌آمیز این‌گونه واکنش نشان داده: «یکی از عواقب درافتادن با کشور بزرگی مثل ایران، این است که یک روز می‌بینی به‌جای پنج انگشت، شش انگشت داری».

از حضور میدانی مقامات ایرانی تا نتانیاهوی شش‌انگشتی

در روزهای گذشته اخباری ضدونقیض درباره هدف‌قراردادن خانه نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونی در بسیاری از کانال‌های تلگرامی و برخی رسانه‌ها منتشر شد. در این اخبار گفته شد که برادر نتانیاهو و چند مقام رژیم اسرائیل کشته شده‌اند؛ در همین حال، هیچ اظهارنظر یا تصویری از نتانیاهو منتشر نمی‌شد.

البته یک گفت‌وگوی تلفنی میان نتانیاهو و رئیس‌جمهور فرانسه انتشار یافت، اما نکته این بود که تاریخ گفت‌وگو از سوی کاخ الیزه اعلام نشده بود.

همچنین یک تصویر با عنوان بازدید نتانیاهو از بندر اشدود نیز در فضای پخش شد که به نظر می‌رسید برای مقابله با خبر احتمال کشته‌شدن نخست‌وزیر رژیم اسرائیل منتشر شده؛ هرچند اینکه این عکس در چه تاریخی ثبت شده بوده مشخص نیست.

از حضور میدانی مقامات ایرانی تا نتانیاهوی شش‌انگشتی

حال، نتانیاهو پس از یک غیبت چندروزه با ۶ انگشت به صحنه بازگشته و همچنان ایران را تهدید می‌کند؛ اما از آن‌جایی که یه نظر می‌رسد این ویدئو به‌وسیله هوش مصنوعی ساخته شده، احتمال کشته یا زخمی‌شدن نتانیاهو را تقویت می‌کند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    6 0
    ماشاءالله سربازان دلاور امام زمان، به زودی منتظر ترامپ سه پایی هستیم.
  • IR ۱۲:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    5 0
    ایشالله خبرش
  • IR ۱۳:۰۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    3 0
    پیام مهلت بک هفته ای دلقک بانکی به سفاک صهیون هم مشکوک به نظر میرسه، بی بی مفلوک اصلا وجود خارجی نداره و اون پیام کذایی فقط واسه رد گم کردن بوده.
  • احمد IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    3 4
    منکه هر چی شمردم ۵ تا انگشت تو عکس میبینم!!! من شمردن بلد نیستم یا چشمها شما چیزی شده
  • IR ۱۴:۲۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    3 0
    میگن نتانیاهو مرده! جدا از سقط شدنش ما طبق پروتکل خودمون عمل میکنیم و تا اهداف مان به نتیجه نرسد جنگ ادامه دارد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس